Ελένη Μενεγάκη: Το δράμα της παρουσιάστριας! Ο γιος της επέλεξε τον Λάτσιο!

June 6, 2019


Ένα δράμα ζει η παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη! Ο γιος της, Άγγελος, επέλεξε τον Λάτσιο! Τι συνέβη; Αποκάλυψη τώρα στο Youweekly.gr!Τον τελευταίο καιρό η παρουσιάστρια του ALPHA πέρασε μια δύσκολη περί…


Ένα δράμα ζει η παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη! Ο γιος της, Άγγελος, επέλεξε τον Λάτσιο! Τι συνέβη; Αποκάλυψη τώρα στο Youweekly.gr!

Τον τελευταίο καιρό η παρουσιάστρια του ALPHA πέρασε μια δύσκολη περίοδο με τον 15χρονο γιο της!

Ο μικρός είχε κάποιες κόντρες μαζί της και είχε αποφασίσει να περνάει περισσότερο χρόνο με τον πατέρα του, Γιάννη. Αυτό, όμως, φαίνεται ότι τώρα άλλαξε!

Εδώ και λίγο καιρό ο Άγγελός είχε επιλέξει να μένει όλο και περισσότερο με τον πατέρα του κι αυτό συνέβη για διάφορους λόγους. Πρώτα απ’όλα, με δεδομένο ότι τα τρία παιδιά της Ελένης είναι κορίτσια, ο Άγγελος αισθάνθηκε την ανάγκη να βρίσκεται περισσότερο με τον πατέρα του καθώς τον χρειάζεται και αυτή την περίοδο της εφηβείας που περνάει.

Όμως, όπως μετέφεραν στο Vanda’s blog και το Youweekly.gr πηγές από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που έχουν να κάνυν με τη σχέση ανάμεσα στην Ελένη και τον Άγγελο.

Φυσικά οι δυο τους αγαπιούνται πάρα πολύ, είναι γνωστό σε όσους ξέρουν την παρουσιάστρια πόσο λατρεύει τα παιδιά της κι εκείνα αυτήν. Όμως, ο μικρός ένοιωσε, όπως αναφέρουν πληροφορίες, πίεση από τη δημοσιότητα που αναπόφευκτα υπάρχει γύρω από τη ζωή της μητέρας του, μια πίεση που έγινε φανερή πριν από λίγο καιρό κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου ανάμεσά τους.

Το επεισόδιο

Η Ελένη Μενεγάκη πιάστηκε από τον φωτογραφικό φακό να καβγαδίζει με τον γιο της στο κέντρο της Αθήνας λίγο πριν μπουν σε γνωστό μαγαζί υποδημάτων και σας παραθέσαμε στο Youweekly.gr αποκλειστικά της φωτογραφίες.

Ο έφηβος, πλέον, Άγγελος αντιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή τους φωτογράφους που τους εντόπισαν και αμέσως έχασε τη διάθεσή του για βόλτα με ψώνια με την μητέρα του. Παρά την εξοικείωσή του με τα φώτα της δημοσιότητας από πολύ μικρός, τώρα που βρίσκεται σε ευαίσθητη συναισθηματική ηλικία θέλει να νιώθει πιο ελεύθερος.

Λίγο αργότερα, ο νεαρός αποφάσισε να αποχωρήσει από το κατάστημα, αφού προηγουμένως συμφιλιώθηκε με την μητέρα του, Ελένη. Μπορεί για τον Άγγελο Λάτσιο να είναι απλώς η μαμά του, όμως η γνωστή παρουσιάστρια γίνεται εδώ και πολλά χρόνια στόχος των φωτογράφων που την ακολουθούν παντού. Κι αυτό τον ενοχλεί πολύ. Ήταν λοιπόν κι αυτός ένας λόγος που αποφάσισε να περνάει περισσότερες ώρες με τον πατέρα του και μακριά από τα Μελίσσια.

Τις τελευταίες, όμως, ημέρες φαίνεται ότι τα πράγματα άλλαξαν και πάλι. Ο Άγγελος είναι όλο και περισσότερο στα Μελίσσια και περνάει εκεί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του και αυτό δεν είναι τυχαίο, όπως επιβεβαιώνουν πηγές από το στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας. Οι ίδιοι άνθρωποι λένε ότι υπήρξε μια συζήτηση ανάμεσα στους δυο τους, μια μεγάλη και πολύ σοβαρή συζήτηση, στην οποία τόσο ο Άγγελος όσο και η ίδια η Ελένη Μενεγάκη είπαν όλα όσα ήθελαν να πουν ο ένας στον άλλον.

Η παρουσιάστρια καταλαβαίνει απόλυτα πως αισθάνεται ο γιος της γι αυτό κι έχει κάνει προσπάθειες τον τελευταίο καιρό να μην δίνει τόση σημασία στο γεγονός ότι οι παπαράτσι την ακολουθούν παντού.

Επίσης, προσπαθεί πλέον να δίνει η ίδια στη δημοσιότητα τις στιγμές και τα ενσταντανέ που θέλει ώστε να τροφοδοτεί επιλεκτικά το ενδιαφέρον του κοινού για τα προσωπικά της. Η κατάσταση έχει όντως αλλάξει και ο Άγγελος το βλέπει, κάτι που αναγνώρισε στη μητέρα του.

Η Ελένη Μενεγάκη έτσι κι αλλιώς ήταν πάντα πολύ προσεκτική με τα παιδιά της και έχει δώσει στο παρελθόν μεγάλες μάχες με τον Τύπο προκειμένου να μην δημοσιεύονται φωτογραφίες τους. Αυτή η κατάσταση έγινε σεβαστή από μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ και σταδιακά από όλους, καθώς αντιλαμβάνονται τη λατρεία που έχει για τα παιδιά της και τη μεγάλη της ευαισθησία προς αυτά. Εξάλλου, η ίδια η Ελένη είναι πάντα φιλική προς τους εκπροσώπους του Τύπου και αντιλαμβάνεται ότι κάνουν απλώς τη δουλειά τους ενώ το μόνο που ζήτησε ποτέ είναι να μην μπλέκουν τα παιδιά της σε αυτό το παιχνίδι! Κάτι που με το σπαθί της κέρδισε απόλυτα!

Ο γιος της πλέον είναι και πάλι πολύ κοντά της και η ίδια αισθάνεται τόσο ευτυχισμένη όσο και δικαιωμένη!

Ελένη Μενεγάκη: “Χτυπήθηκε” από έρωτα ο γιος της! Δείτε την κοπέλα του για πρώτη φορά!

“Χτυπήθηκε” από έρωτα ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και μόνο στο Youweekly.gr θα δείτε για πρώτη φορά φωτογραφίες από την κοπέλα του!

Πώς πάει από γούστο ο Άγγελος Λάτσιος; Μέσα από το Vanda’s blog θα σας αποκαλύψω όλα όσα έμαθα για την ζωή του γιου της πιο πολυσυζητημένης Ελληνίδας!

Η ξανθιά παρουσιάστρια του ALPHA, η “βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης” έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της και ιδιαίτερα στον γιο της που είναι ένας!

Μπορεί ο ίδιος να απέχει όσο τα καταφέρνει από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο αρκετές φορές έχει απασχολήσει με την ζωή του, τις εξόδους του κλπ…

Αλλά για να μην ξεφεύγω από το θέμα μου στα χέρια μου έπεσαν φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι πλέει σε πελάγη ευτυχίας αυτή την περίοδο στη ζωή του καθώς ένα μελαχρινό και πανέμορφο κορίτσι του έχει κλέψει την καρδιά!

Πριν από λίγες ώρες βρέθηκε μαζί της αρχικά στην παραλία του Αστέρα και ύστερα σε γνωστό μαγαζί της Πεντέλης!

Φωτογραφίες – απόδειξη:

Ελένη Μενεγάκη:

Ελένη Μενεγάκη:

Καταλαβαίνετε πως δεν μπορούσα να παραθέσω φωτογραφίες με το πρόσωπό της αλλά μπορώ να σας πω, σύμφωνα με τα όσα μου μετέφερε άνθρωπος που βρέθηκε εκεί και την είδε, πως έχει συγκλονιστικά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, φυσική ομορφιά και υπέροχα μάτια! Οι δυο τους δεν ήταν πολύ θερμοί προφανώς γιατί δεν ήθελαν να τραβήξουν τα βλέμματα του κόσμου άλλο, διότι ήδη τα τραβούσαν από την στιγμή που μιλάμε για τον γιος της Ελένης Μενεγάκη που όλοι ξέρουμε!

Ήταν χαμογελαστοί, έβγαζαν φωτογραφίες με το κινητό και πέρασαν σχεδόν όλη την ημέρα μαζί!

Ο Άγγελος Λάτσιος, ήταν πολύ ευγενικός! Ένας μικρός κύριος και φυσικά δεν την άφησε να πληρώσει αφού όταν ήρθε ο λογαριασμός έβγαλε το πορτοφόλι του και τα κανόνισε όλα…

Άγγελος Λάτσιος: Τα χιλιάρικα σε μπουκάλια αλκοόλ, οι έξαλλες νύχτες και τα ευτράπελα!

Πληροφορίες έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr για τον Άγγελο Λάτσιο, τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και τα… ακριβά του γούστα! Πώς είναι άραγε η ζωή του; Τα χιλιάρικα που δίνει σε μπουκάλια αλκοόλ, οι έξαλλες νύχτες του και όλα τα ευτράπελα θα σας αποκαλύψω σήμερα στο Vanda’s blog!

Γενικά, είναι ένα αρκετά χαμηλών τόνων παιδί, που δεν επιδιώκει καθόλου την δημοσιότητα, αντιθέτως την αποφεύγει και αυτός είναι ο λόγος που κάποιες φορές αποφεύγει να ακολουθεί την μητέρα του σε διάφορες εξορμήσεις της.

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, όπως σας είχα γράψει αποκλειστικά στο Youweekly.gr εκείνος και η παρουσιάστρια του ALPHA είχαν έναν καυγά σε μαγαζί στο οποίο και είχαν πάει για ψώνια επειδή ο μικρός αντιλήφθηκε την ύπαρξη των δημοσιογράφων και σηκώθηκε και έφυγε:

Αλλά για να μην φεύγω από το θέμα μου, ήθελα να τονίσω με όλα τα παραπάνω πως είναι ένα πολύ ήρεμο παιδί και σε καμία των περιπτώσεων δεν προσπαθεί να προκαλέσει!

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως δεν διασκεδάζει με την ψυχή του όταν βγαίνει με τους φίλους του και στο Youweekly.gr ήρθαν πληροφορίες – αποκλειστικές – για ένα έξαλλο βράδυ που είχε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με την παρέα του!

Όπως μου μετέφερε η πηγή μου και σας αποκαλύπτω στο Vanda’s blog, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος πριν από λίγες νύχτες βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί με μεγάλη παρέα και τα “έσπασε” μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Μέσα από το μαγαζί, από άνθρωπο που βρέθηκε κοντά στην συγκεκριμένη παρέα, μου μεταφέρθηκε πως τόσο ο Άγγελος όσο και τα άτομα από τα οποία συνοδευόταν άνοιξαν αρκετά μπουκάλια αλκοόλ τα οποία δεν κόστιζαν και λίγο! Με λίγα και απλά λογάκια, φεύγοντας άφησαν όλοι χιλιάρικα στο τραπέζι…

Μάλιστα, συνέβη και το απίστευτο! Κάποια θαυμάστρια τον αναγνώρισε και έτρεξε κοντά του ζητώντας του να βγάλουν σέλφι! Εκείνος με ήρεμο τρόπο της εξήγησε πως δεν θα ήθελε και την έκανε πέρα από το τραπέζι…

Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης Λάτσιος: Η θλιβερή επέτειος και η μεγάλη απώλεια που την σημάδεψε!

Μετά από έναν λαμπερό γάμο, τρία παιδιά και ένα θορυβώδες διαζύγιο, ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη έχουν πλέον καταφέρει να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους και να βρουν τις ισορροπίες.

Τον επόμενο μήνα συμπληρώνονται 9 χρόνια από την ανακοίνωση του πολύκροτου χωρισμού τους και από τότε οι ζωές τους έχουν αλλάξει εντελώς! Ένας γάμος, έχει τελειώσει οριστικά, ενώ νέα κεφάλαια ζωής άνοιγαν και για τους δυο…

Ελένη Μενεγάκη: Το δράμα της παρουσιάστριας! Ο γιος της επέλεξε τον Λάτσιο!

Αυτό όμως που δεν έχει αλλάξει τόσα χρόνια είναι η τεράστια αδυναμία που τρέφουν στα τρία τους παιδιά, τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια.

Λίγο πριν κλείσουν 9 χρόνια “χωριστά”, ο μεγαλύτερος τους γιος, ο 16χρονος, πλέον, Άγγελος αποφάσισε να μείνει μαζί με τον πατέρα του και φυσικά σας έχουμε όλα τα νεότερα…

Ελένη Μενεγάκη: Το δράμα της παρουσιάστριας! Ο γιος της επέλεξε τον Λάτσιο!

Μάλιστα, πληροφορίες τον ήθελαν, να περνούσε όλο και περισσότερο χρόνο με τον Γιάννη Λάτσιο, ενώ πολλές φορές δεν ακολουθούσε καν την υπόλοιπη οικογένεια στις εξορμήσεις της τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

«Ο Άγγελος έχει μετακομίσει πλέον στο σπίτι του πατέρα του στην Εκάλη. Τον λατρεύει και τον έχει πρότυπο! Μαζί περνάνε υπέροχα, πάνε βόλτες σαν φίλοι!», αποκαλύπτει άνθρωπος από το περιβάλλον του Γιάννη Λάτσιου.

Ελένη Μενεγάκη: Το δράμα της παρουσιάστριας! Ο γιος της επέλεξε τον Λάτσιο!

«Προτίμησε να πάει να μείνει μαζί του και η Ελένη το αποδέχτηκε, δύσκολα βέβαια, είναι απώλεια για εκείνη και μάλιστα μεγάλη, αλλά ξέρει πως σε αυτή την ηλικία ένα αγόρι έχει περισσότερη ανάγκη από το πατρικό πρότυπο. Η Ελένη όμως είναι γνωστό ότι έχει τεράστια αδυναμία στον Άγγελο, αφού είναι ο πρωτότοκος και μοναχογιός της», συμπλήρωσε η πηγή από το περιβάλλον του Γιάννη Λάτσιου.

Ελένη Μενεγάκη: Το δράμα της παρουσιάστριας! Ο γιος της επέλεξε τον Λάτσιο!

Μάλιστα εμείς παλαιότερα, σας είχαμε αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τις σχέσεις Μάκη – Άγγελου Λάτσιου γράφοντας: «Τις περισσότερες φορές αρνείται να ακολουθήσει τη μητέρα του στις εξορμήσεις της είτε στην Άνδρο είτε σε κάποιον μακρινό προορισμό –με ελάχιστες εξαιρέσεις– και μοιράζεται πολύ περισσότερο χρόνο με τον πατέρα του Γιάννη Λάτσιο, καθώς οι δυο τους έχουν γίνει κυριολεκτικά αυτοκόλλητοι.»

Μαχαιριά στην καρδιά για τη Μενεγάκη! Η προδοσία από τον γιο της και η παρέμβαση του Γιάννη Λάτσιου!

Eιδησάρα σας έχω σήμερα στο Vanda’s blog του Youweekly.gr! Η Ελένη Μενεγάκη περνάει πολύ δύσκολα, αφού μπορεί στην εκπομπή της να έχει ανακάμψει αισθητά, αλλά στα προσωπικά της ζορίζεται!

Ο λόγος; Ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος άφησε τη βίλα στα Μελίσσια και μένει πλέον με τον πατέρα του, στο δικό του σπίτι!

Ο 16χρονος Άγγελος ανέφερε στη μητέρα του ότι ήθελε μια αλλαγή, αλλά η αλήθεια κρύβεται αλλού και στο Vanda’s έχουμε όλο το παρασκήνιο! Ο Άγγελος δεν μπορεί να συνηθίσει ότι οι γονείς του είναι χωριστά! Ναι μεν έχει πολύ καλές σχέσεις με το Μάκη Παντζόπουλο, αλλά ως γνωστόν σαν τους γονείς μας κανένας!

Έτσι λοιπόν ο Άγγελος εδώ και λίγες μέρες μένει στην Εκάλη. Μάλιστα καθοριστικό ρόλο για την μετακόμιση έπαιξε ένα τηλεφώνημα που ο ίδιος ο Γιάννης Λάτσιος έκανε στην Ελένη. Με συνοπτικές και συναινετικές διαδικασίες, ο Άγγελος έφυγε από τα Μελίσσια και είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Εκάλης! Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε πώς είναι το σπίτι του Γιάννη Λάτσιου σας έχω και φωτογραφία! Ιδού:

Ελένη Μενεγάκη: Το δράμα της παρουσιάστριας! Ο γιος της επέλεξε τον Λάτσιο!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: Ξαφνικό ταξίδι στην Άνδρο μόνο με τον γιο της Άγγελο! Τι συνέβη και πήγε άρον-άρον στο νησί η παρουσιάστρια;

Γιάννης Λάτσιος: Βόλτα με τον γιο του Άγγελο στα μαγαζιά! Μαζί στις διακοπές Χριστουγέννων!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά θέματα στο Vanda’s blog στο Youweekly.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.